Decolletatge i mecanitzats

Talleres mecánicos IME, S.L. és una empresa de referència en la fabricació per a tercers de peces mecanitzades d’alta precisió, té una forta presència en el mercat internacional i treballa cada dia per abastir a més sectors.

 

Per arribar a aquest objectiu, IME té màquines d’última tecnologia que redueixen al màxim els cicles de producció. El parc de maquinària disposa de centres de fresat i torns CNC d’ultra precisió, i també compte amb els últims sistemes més avançats de mesurament, inspecció i verificació.

A les nostres instal·lacions, es treballa amb qualsevol tipus de material: acers, acers especials, acers inoxidables, acers inoxidables especials, titani, llautó, ecobrass, alumini, bronze, plàstics, peces d’estampació i fosa, etc. Ens adaptem a les demandes dels nostres clients segons les seves necessitats per a sèries grans o mitjanes.

 

Som reconeguts en el sector per mecanitzar peces d’alta complexitat i responsabilitat gràcies a la gran diversificació dels nostres mitjans de producció, cobrint un amplíssim rang de peces, com poden ser peces de decolletatge de diàmetre 3 mm fins a 32 mm en capçals mòbils, o fins a 65 mm en capçals fixos. També fem mecanitzats en torns fins a diàmetre 400 mm, i en centres de mecanitzat d’alta velocitat equipats amb quart eix fins a 1500 mm x 700 mm.

 

Col·laborant amb els seus clients, IME desenvolupa i inverteix en línies específiques robotitzades per a grans sèries, recuperant així produccions derivades a tercers països com la Xina o d’Europa de l’Est.